Finnlaina lainat

Finnlainalta lainaaminen ja takaisinmaksu

Valittuasi sopivan summan saat selville mahdolliset takaisinmaksuajat. Pienet muutaman kympin lainat tulee maksaa takaisin 7 päivässä. 50 € ylöspäin muutamaan sataan asti laina-aika on 14 tai 30 päivää. 500 € ja sitä suuremmille lainoille saat 90 päivän maksuajan. Näitä suuria lainoja ei tarvitse maksaa takaisin kerralla, vaan laina jaetaan kolmeen tasasuuruiseen osaan, jotka maksat kuukausittain kolmen kuukauden aikana. Mikä tahansa laina-aikasi onkaan, voit tietenkin aina maksaa lainan sovittua nopeammin takaisin. Silloin säästät muunmuassa korkokuluissa.

Mitä kuluja lainalla on?

Lainan kulut koostuvat korosta ja muista luottokustannuksista eli yleensä käsittely- ja toimituskuluista. Maksat ne varsinaisen lainasumman lisäksi. Jos jostain syystä et pysty maksamaan lainaa sovitusti takaisin, sinulle koituu ylimääräisiä kuluja, kuten esimerkiksi myöhästymismaksuja.

Kenelle Finnlainan lainat sopivat?

Kaikki Finnlainan lainoja varten sinun tulee olla täysi-ikäinen suomen kansalainen. Kaikki lainantarjoajat eivät lainaa nuorille, vasta 18-vuotiaille hakijoille, mutta Finnlaina asiakkaaksi ovat tervetulleita myös nuoret, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteetta.