Trustbuddy lainat

Trustbuddyn lainan hakeminen

Voit hakea lainaa näppärästi netissä. Tarvitset matkapuhelinliittymän ja verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Jos sinulla on tili Nordeassa, rahat siirtyvät samana päivänä hakemuksen hyväksyminen jälkeen. Muihin pankkeihin rahat siirtyvät yhdestä kolmen päivän sisällä.

Joustava takaisinmaksu

Trustbuddyn laina tulee edulliseksi, jos maksat sen takaisin ensimmäisen kahden viikon eli 14 päivän sisällä. Silloin et maksa mitään kuluja lainastasi, vaan ainoastaan itse lainasumman. Jos näin nopea takaisinmaksu ei ole sinulle mahdollista ja maksat lainan 15-30 päivän sisällä sen ottamisesta, maksat itse summan lisäksi myös lainakulun. Jos et voi maksaa vielä 30 päivän kuluttuakaan, voit pidentää lainaa 30 päiväksi maksua vastaan. Pidennys on kuitenkin tehtävä ennen, kuin 30 päivää umpeutuu tai maksamatta jättämisestä voi aiheutua ylimääräisiä kuluja.

Kuka voi hakea?

Hakijana sinun tulee olla vähintään 20-vuotias ja omata Suomen kansalaisuus. Lisäksi tarvitset lainan hakemista ja nostamista varten rekisteröidyn matkapuhelisopimuksen ja verkkopankkitunnukset. Sinun oletetaan myös aikaisemmin hoitaneen raha-asiasi hyvin ja luottotiedoissasi ei ole moittimista.